Yhdistyksen yleinen kokous ja uuden hallituksen järjestäytyminen

Perussuomalaisten Mäntsälän paikallisyhdistyksellä oli yleinen kokous keskiviikkona 8. marraskuuta 2017. Kokouksen osallistujat päättivät aloittaa paikallisyhdistyksen toiminnan puhtaalta pöydältä hyvässä hengessä.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, muun muassa valittiin yhdistyksen hallitus. Mäntsälän alueen Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajaksi valittiin Kari Kuisma. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Santtu Erich, Raine Rossi, Nico Anton Saramo ja Tero Toivonen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Raimo Finér, Tuomas Kuisma, Janne Kuivasniemi ja Timo Tarus. Hallitus aloitti toimintansa välittömästi ja valitsi järjestäytymiskokouksessaan varapuheenjohtajaksi Tero Toivosen, sihteeriksi Nico Anton Saramon ja taloudenhoitajaksi Raine Rossin. Hallituksen toimikausi on vuoden 2018 loppuun asti. Toiminnantarkastajaksi valittiin Maiju Tapiolinna ja varatoiminnantarkastajaksi Håkan Mansner.

Perussuomalaisten Uudenmaan piirin piirihallituksen jäseneksi Mäntsälästä vuodelle 2018 valittiin Kari Kuisma ja hänen varajäsenekseen Tero Toivonen. Mäntsälän piirikokousedustajiksi valittiin Santtu Erich, Raine Rossi ja Nico Anton Saramo sekä varajäseniksi Raimo Finér, Janne Kuivasniemi ja Timo Tarus.

Vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma vahvistetaan ylimääräisessä yleiskokouksessa, josta tiedotetaan jäsenille myöhemmin.

Mäntsälän alueen Perussuomalaiset kehottaa kaikkia Mäntsälässä asuvia Perussuomalaiset rp:n jäseniä liittymään myös paikallisyhdistyksen jäseneksi. Vuonna 2018 ei peritä jäsenmaksua. Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi.

Lisätietoja:

Kari Kuisma

puheenjohtaja, Mäntsälän alueen Perussuomalaiset ry

0400 903 236

kari.kuisma@nullpp6.inet.fi

Kirjoitettu 8.11.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa